Studio voor interieur en product ontwerp. Jenna maakt speelse interieurs en meubels met een passie voor detail.

Volg
Boven
Image Alt

Wood Loop op maat

Het startpunt voor het ontwerpen van Wood Loop was de vraag naar een functioneel, exclusief en organische kast. Door de functionele eisen van de klant te combineren met een experimenteel ontwerp en vorm, past dit unieke ontwerp perfect in dit oude Utrechtse huis. De kast oogt luchtig en verrassend die veel opslagruimte in zich bergt.

De Wood Loop kast bestaat uit houten latjes op een gebogen frame. De golvende lijnen springen in het oog. Het linoleum op de deuren geeft de kast een vriendelijke uitstraling. De zachte kleur combineert prachtig met het natuurlijke gevoel van de houten delen. Aan de binnenkant vind je genoeg functionele opbergruimte.

Het Wood Loop concept is zeer geschikt voor meubels op maat. De bestaande ontwerpen kunnen in maat en vorm aangepast worden of er kan een geheel nieuwe vorm gecreƫerd worden. Door materiaal en kleur op het interieur en je wensen aan te laten sluiten, ontstaat een geheel eigen versie die zowel functioneel als exclusief is.

Je krijgt persoonlijk advies en ondersteuning bij het realiseren van je ideale ontwerp. Stuur een mail om de mogelijkheden te bespreken.
Materiaal:

Berken multiplex, Linoleum

Productie:

Handgemaakt in Nederland

Meer informatie:

In opdracht ontworpen voor een particuliere klant, Utrecht, Nederland. Afmetingen: 212 x 50 x 220cm. Wood Loop is beschikbaar in ieder formaat en vorm

Prijs:

Prijs op aanvraag